Catalonia Talent

Catalonia Talent

AGBAR i Orevon, patrocinadors del primer Talent & Knowledge Congress

12 de novembre de 2021

Articles - Startups i emprenedors

 

Les empreses AGBAR i Orevon, se sumen als suports que rep el primer Talent & Knowledge Congress, que organitza els propers 26 i 27 de novembre la Fundació Impulsa Talentum. 

Francisco Romañá, President d'Orevon, s'incorporarà també com a ponent del Congrés, amb la seva experiència al capdavant del fons d'inversió Orevon Partners, i l'acumulada al capdavant dels Orevon Centers, especialitzats en deep tech i 3D. Romañá participarà en la Taula 2, "Capital intel·lectual, intangibles i finançament", divendres 26 a les 19h, al costat de Julià Manzanas, Joan Carles Rovira, Peña Solano i Gerard Garcia Esteve.
El Conseller delegat d'Aigües de Barcelona, Felipe Campos participarà en la conferència inaugural del dissabte 27, al costat de la Consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis. AGBAR s'ha convertit en una de les empreses de subministraments amb més aposta per la innovació, desenvolupant projectes de governança, com MAGO, ACTIV4.0, Start4Big o Life Baetulo, entre d'altres.
El Congrés tindrà lloc a Esade Creapolis, a Sant Cugat, i compta amb el suport organitzatiu de Sant Cugat Empresarial. Entre les empreses i institucions col·laboradores, a més d'Orevon i Agbar, s'hi compten la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Futbol Club Barcelona, la Cambra de Comerç i Ferrocarrils de la Generalitat, entre d'altres.
Segons Bru Recolons, fundador de la Fundació Impulsa Talentum XXI, el Congrés tindrà dos objectius principals: El primer, construir, al costat dels impulsors en gestió de talent i coneixement el "Road Map" que regirà els congressos internacionals anuals i la càtedra que està creant amb una universitat catalana sobre gestió de talent i coneixement com a motor de la transformació de les empreses. El segon, actuar en un futur de Market Place i impulsar, al costat dels promotors de la gestió de talent i coneixement, la creació d'un market place, un punt de trobada i una fira internacional on l'oferta i la demanda puguin trobar-se. On els líders trobin talent, reforcin la seva reputació i incorporin noves solucions. Per a connectar tots aquells actors que poden oferir o intercanviar les últimes eines i tendències empresarials per transformar i millorar les empreses i el seu entorn.

Més informació a https://live.eventtia.com/es/talentknowledgecongress/Programa

 

Contingut relacionat

Carregant...
x