Catalonia Talent

Catalonia Talent

Actualidad Económica i Telva premien les dones empresàries de Catalunya

23 de febrer de 2022

Articles - Premis i reconeixements

El Gran Teatre del Liceu de Barcelona va acollir ahir a la nit la cerimònia de lliurament dels Premis Dones Empresàries de Catalunya, atorgats per Telva i Actualitat Econòmica, en reconeixement al talent emprenedor i la direcció, en un acte que va estar presidit per Maria Eugènia Gay, delegada del Govern a Catalunya.

Els guardons, celebrats en col·laboració amb CaixaBank, reconeixen Ana Vallés, presidenta del Grup Sorigué, amb el Premi a la Millor Trajectòria Empresarial; a Carmina Ganyet, directora general corporativa de Colonial, com a Millor Directiva; a Laura Urquizu, CEO i presidenta de Red Points, com a Millor Empresària Innovadora, ia Carme Masferrer, presidenta d'Active Africa, amb el trofeu a la Millor Iniciativa Solidària.

L'acte, conduït per Martí Saballs, director adjunt d'El Mundo, va ser clausurat per Maria Eugènia Gay, que va destacar la importància d'"alçar la veu i visibilitzar les nostres dones perquè serveixin de referent a les nostres joves, les nostres filles". I va afegir: "Necessitem tot el talent per avançar cap a una societat més igualitària, més sostenible. Arribarem al nostre futur comú si som capaços d'invertir en igualtat de gènere. Sense igualtat no hi ha democràcia, sense igualtat no hi ha justícia". Per la seva banda Francisco Rosell va reivindicar el paper dels diaris com a "punt de trobada" perquè "a més d'informar els ciutadans, serveixen perquè hi hagi un diàleg, una conversa que permeti entendre's". En el seu discurs, va exhortar el reconeixement de "les persones que emprenen, les que prenen riscos i decisions", i va destacar la tasca de les guardonades, "totes elles de primer nivell".

Contingut relacionat

Carregant...
x