Catalonia Talent

Catalonia Talent

6.000 piruletes per als turistes de la ciutat, en commemoració al Dia Mundial del Turisme

27 de setembre de 2021

Articles - Comerç i Turisme

Turisme de Barcelona, ​​en commemoració del Dia Mundial del Turisme, avui dia 27 de setembre, surt al carrer per repartir 6.000 piruletes dissenyades pel mestre pastisser Cristian Escribà entre els turistes que es trobin a la ciutat. Una acció de sensibilització que pretén remarcar el caràcter d'acollida i hospitalitat de la ciutat i a el mateix temps un missatge de convivència i civisme a tots aquells que vulguin gaudir d'una ciutat oberta amb caràcter cosmopolita.

 És el moment de sortir i llançar un doble missatge per remarcar el caràcter hospitalari de la ciutat recordant la importància del comportament cívic que sempre ha caracteritzat a aquesta ciutat.

 Aquesta acció s'emmarca en el Dia Mundial del Turisme que l'Organització Mundial de Turisme (OMT) organitza cada any per conscienciar la comunitat internacional sobre el valor social, cultural, polític i econòmic de l'turisme en els marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. Aquest any la commemoració gira entorn de la capacitat de el sector d'impulsar un desenvolupament inclusiu generant oportunitats per a milers de persones a tot el món.

Temes TurismeBarcelonaComerçDia Mundial del Turisme

Contingut relacionat

Carregant...
x