Catalonia Talent

Catalonia Talent

50 milions europeus per a la farmacèutica Ferrer

14 de desembre de 2020

Articles - Salut

El Banc Europeu d’Inversions (BEI) donarà suport a Ferrer, empresa farmacèutica líder amb seu a Sant Cugat, amb un préstec de fins a 50 milions d’euros per a finançar el seu programa de recerca, desenvolupament i innovació fins el 2024.

La inversió reforçarà la posició de l’empresa en el seu sector a través del desenvolupament de la seva cartera de productes i serveis pioners en tractaments relacionats amb el sistema cardiovascular, el sistema nerviós central i l’alleujament del dolor.

El finançament europeu acompanyarà la implementació de processos de recerca en les principals àrees terapèutiques de Ferrer i contribuirà a reforçar la seva posició en el sector farmacèutic a nivell internacional.

Aquest préstec a llarg termini, el tercer que es concedeix a Ferrer, vol posar de relleu el "compromís" del BEI de donar suport a la R+D+I, que considera fonamental per al creixement sostenible i la creació de llocs de treball d’alta qualificació i la recuperació econòmica de la crisi del coronavirus.

 

Temes farmàciainversió EuropafarmacèutiquesBEI

Contingut relacionat

Carregant...
x