Catalonia Talent

Catalonia Talent

4 indrets catalans, nominats al premi popular de la Green Destinations

1 de març de 2021

Articles - Indústria i Territori

Publica la revista Descobrir, que quatre regions catalanes opten enguany al premi People’s Choice Award de la Green Destinations, una entitat que distingeix les millors destinacions sostenibles del món. En concret, els nominats catalans són les Terres de l’Ebre, Torroella de Montgrí-l’Estartit, el Berguedà i el Pallars Jussà. Tots quatre indrets formen part del ‘top 100’ de destinacions verdes del 2020, una llista que elabora la mateixa organització i en la qual cal constar com a requisit previ per rebre el premi en qüestió. El People’s Choice Award és un dels sis guardons que donarà Green Destinations aquest 12 de març, emmarcats dins la gala Story Awards.

El People’s Choice, com bé diu el nom, es decidirà per votació popular, i és l’únic en què trobem regions catalanes nominades. Green Destinations pretén que la comunitat distingeixi, amb aquest premi, les millors històries dins el ‘top 100’ del 2020. De les Terres de l’Ebre, l’organització destaca la creació d’una destinació turística ciclista, mentre que de Torroella i l’Estartit es valora la renaturalització de la Pletera. Del Pallars Jussà la història escollida és la creació del projecte ‘Gratitud Pallars’, i del Berguedà la proposta ‘7 cares del Pedraforca’. Si voleu votar la vostra destinació verda preferida, ho podeu fer clicant aquí.

Ja fa temps que Catalunya té representació a la llista de les 100 millors destinacions verdes de Green Destinations. Les Terres de l’Ebre són l’indret que més anys fa que és a la llista, amb cinc edicions seguides; a continuació hi ha el Berguedà i Torroella de Montgrí-l’Estartit, amb tres aparicions cadascun. El Pallars Jussà ha estat l’última destinació catalana a entrar-hi, gràcies a projectes com el Geoparc Orígens o la certificació Starlight, per l’alta qualitat del cel a la regió. L’illa de Menorca també va entrar a la llista l’any 2019, però no hi va tornar a ser present el 2020.

Els altres premis que atorgarà Green Destinations a la cerimònia, no subjectes a la decisió del públic, són el Communities and Culture, l’ITB Earth, el Nature and Ecotourism, l’Islands and Seaside i el Covid and Tourism. Els guanyadors de cadascun dels distintius s’anunciaran el 12 de març, a les 2 del migdia.

Temes MIravetTerres de l'Ebrerevistapremis

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x