Catalonia Talent

Catalonia Talent

10 startups de Creapolis conclouen 6 mesos de formació en recerca de finançament

29 de setembre de 2021

Articles - Startups i emprenedors

Deu startups catalanes van completar la setmana passada, amb l'Investors Day, un programa d'acceleració de sis mesos que ha permès impulsar el seu creixement per a arribar al mercat i trobar finançament.
 
Es tracta del Programa Empenta impulsat per Esade Creapolis amb el suport i la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat, que aquest any ha comptat amb la participació de 10 startups de base tecnològica molt disruptives, especialitzades en sectors molt variats com el sector agroalimentari, el salut i medtech, i l'àmbit acadèmic, entre d'altres.

Segons Oriol Alcoba, director general d'Esade Creapolis: "A través del Programa Empenta, no només contribuïm a l'empreneduria sino també a la transferència tecnològica. Aconseguirm convertir en negoci els resultats de la investigació".

La celebració de la Jornada Investors Day ha estat la darrera etapa d'aquesta edició del Programa Empenta, on les startups participants han pogut presentar les seves idees davant més de 70 assistents, entre els quals hi havia potencials inversos interessats en escoltar els projectes més disruptius d'enguany.

En aquest sentit, els deu projectes que han presentat les idees són Ugly is CoolMIXO, LoB Reinventing Padel, SafeTrackerSingularity BiomedIbamuInsFeed, Nablavision, KOA Biotech i Becadvisor. La Jornada Investors Day ha conclos amb la intervenció d'Elena Vila, Tinent d'Alcaldía de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, que va afirmar: “Sant Cugat és una ciutat innovadora, emprenedora, que atrau talent, i el que intentem fer és oferir suport a projectes com aquests, a les noves startups que teixireu. 

Temes ESADECreapolisemprenedorsstartupstecnologia

Contingut relacionat

Carregant...
x